#shutoutteam

Goalietrainer: Karin van Sasburg

karinSinds 2016 is Karin de keeperstrainer van de Floorball Flames dames en oudste jeugd keepers. Als jong meisje ging ze op hockey en werd ze al snel in de goal gezet. Daar heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om de aandacht te hebben van een keeperstrainer. Niet alleen ging haar techniek met sprongen vooruit, ze kreeg ook veel meer plezier in het keepen. En dat is misschien wel het belangrijkste!

In 2016 kwam ze voor de tweede keer in aanraking met floorball en kreeg ze de gelegenheid om haar kennis van het keepersvak over te brengen aan de enthousiaste keepers van de Flames. En het leuke is dat de aandacht voor het keepen ook groeit. We zijn begonnen met twee keepers op de training. Maar nu zijn het er vaak al drie en soms doet er ook nog een vierde mee. Het enthousiasme voor keepen bij de Flames is groot en inmiddels zitten er twee keepers bij de trainingsgroep van het Nationaal damesteam en één keeper in het nationaal jongensteam U16.

lidwienGoalietrainer: Lidwien Reehuis

Sinds 2008 kwam Lidwien uit als #1 goalie voor het eerste damesteam van UC Face Off. Hier heeft ze tot en met het seizoen 2015-2016 met veel plezier en veel successen gespeeld. Zo werd ze samen met haar team landskampioen in 2011-2012, 2013-2014 en 2014-2015. Daarnaast heeft ze tweemaal met het team de Lotto bekercompetitie gewonnen.

In 2009 maakte Lidwien haar internationale debuut als goalie en sindsdien is zij een vaste kracht van het Nederlands Damesteam.

Lidwien is afgestudeerd AOP psycholoog met een aantekening in de sportpsychologie. De titel van haar masterthesis luidde: Performing under Pressure: the case of goalkeepers in penalty taking in Floorball.